onormalt normal ?

ja veet jag har inte skrivit ngt. på ett tag, känner mej hemsk :S hoppas att inten av mina osynliga läsare tog illa upp och kände sej bortglömd (ingen risk men ändå) x)

Har för tillfället almänt tråkigt, har beslagtagit mammas dator eftersom jag inte orkade starta upp min egen (för det är ju väärkligen en mycket besvärande sak att göra)....

Vad finns det att göra en kväll som denna igentligen när:

 1. man sitter ute på en inglasad becksvart veranda, och de man har tänkt ängna kvällen med ( mamma, morfar, morbror ) tittar på en film vilket jag absolut värkligen inte känner för.
 2. den bok som man faktiskt kunnat ängna resten av kvällen åt redan är utläst tidigare i dag.
 3. det är för mörkt och kallt för att gå ut och fota.
 4. alla ens vänner antagligen ligger och sover hemma ca. 30 mil från där jag befinner mej (skåne, "mitt andra hem") och även om dom e vakna så hade det inte gjort ngn skildnad eftersom jag just upptäckt att min mobil har dött och jag totalt har glömt att packa ned laddare...

Jag antar att de ända vettiga sakerna att göra är:
1. att sätta mej där inne å kolla på film och antagligen somna
2. gå och lägga mej direkt så jag slipper att halvt medvetslöst förflytta mej från soffan till sängen senare för att undvika att vakna upp stel som en pinne i morgon.
3. ta en av min morbrors böcker gå och lägga mej och läsa tills jag somnar (vilket inte borde ta så långt tid)

jag tror nog mest på de sisstnämda förslaget och ska nu därför gå om det finns ngn intresant bok bland morbrors böcker... ;)

Godnatt alla (inga) som antagligen läser detta x)<3<3

kramar Majbaaarn!<3<3


RSS 2.0